Servies Winkel Heuvelstraat

Servies Winkel Heuvelstraat

Echte Servieswinkel

Wanneer u op zoek bent naar een echte servieswinkel, bent u bij Servies Winkel Heuvelstraat aan het juiste adres. In onze 600 m² showroom vindt u hele serviessets, maar ook de losse onderdelen van het servies zodat u zelf uw serviesset kunt samenstellen. Wilt u een mooie servies compleet maken van een speciale serviesserie zodat alles goed bij elkaar past? Bij ons is dat mogelijk in onze servieswinkel. Kom naar Heuvelstraat en laat u verrassen meer dan 120 verschillende serviezen die gepresenteerd staan om voor u de juiste keus te maken. Op dit moment geen tijd? Kijk dan op onze webshop en kies een servies uit naar wens. Op de productpagina kunt zoeken op merk, naam en artikel van het servies. U krijgt dan het overzicht van het door u gekozen servies, handig om zo alle producten van één serviescollectie bij elkaar te hebben en zo de juiste keuze te maken.

Bij Servies Winkel Heuvelstraat vindt u serviesgoed van verschillende merken en materialen. Heeft u liever porseleinen servies of wilt u toch liever aardewerk servies? Bij ons vindt u serviesgoed van verschillende materialen. Ook kunt u daarbinnen nog kiezen voor strakke designs of stijlvol serviesgoed met prints. Naast wit servies, heeft u bij ons keuze uit vele andere kleuren zoals zwart, geel, blauw, groen en beige. Voor iedereen is wel passend serviesgoed te vinden.

Serviesgoed compleet

Met de producten uit de serviescollectie van Servies Winkel Heuvelstraat maakt u uw serviesset compleet. Dineer van de mooiste diepe borden of platte borden. Eet pizza op een écht pizzabord en pasta op een speciaal pastabord. Uw dessert op een mooi dessertbord, geniet van soep of yoghurt in een trendy kom uit onze kommen en schalencollectie. Snack uit één van de bijzondere schalen en drink punch uit een luxe bowlschaal. Maak de ontbijttafel compleet met een mooie mok of een leuke koffiekop en schotel en maak het compleet met een leuk ontbijtbord voor uw brood. Mag er niets ontbreken op de ontbijttafel? Kies dan een passende melkkan en suikerpot voor op tafel.

Wilt u een design servies? Voor wie écht iets anders wil op tafel, heeft onze servieswinkel meerdere collecties met vierkant serviesgoed, rechthoekig of serviesgoed met aparte strakke vormen. Mag het van u wel wat minder strak, maar wel design? Bekijk dan eens de Villeroy & Boch collectie met producten uit de New Wave en de Flow collectie. Deze bijzondere collectie misstaat zeker niet bij u op de keukentafel.

Servies Winkel Heuvelstraat

Translate »
X